Ruta 360º

La ruta 360º ofereix la possibilitat de fer un recorregut en bicicleta de muntanya, de forma circular a tota la comarca de la Cerdanya, amb un itinerari total de 264,6 Km. El recorregut té punt de sortida i arribada a La Molina.

La ruta recorre des de la part més occidental del Pirineu, al peu del Cadí, fins a la més nord-oriental, al Capcir i al Conflent, el gran desconegut. Rodarem des d’una banda a l’altra de la comarca de forma circular aprofitant la gran obertura de la vall, i els seus 360º en plenitud, des de la cara més nord, amb les muntanyes fronterisses a Andorra i França, fins a la cara més sud, presidida pel Puigmal, la Tossa d’Alp el Cambre d’Aze, el Cadí i un llarg etcètera de gegants de muntanya que envolten el marevellós paisatge de la comarca de la Cerdanya.

El recorregut té punt de sortida i arribada a la vila de La Molina, a mesura que aneu passant pels diferents punts de control se us segellarà el vostre passaport per tal de poder acreditar que heu completat la ruta La Cerdanya 360º.

Existeixen 3 modalitats de rutes que les pots consultar en el web de La Cerdanya 360º

La Molina BikePark cerdanya 360